superhero-party-feature-image

5 SEBAB KENAPA SUPERHERO PUN NAK BUAT PARTI HARI JADI !! SUPERHERO PUN NAK BUAT TAUUUU..RUGIIII TAU TAK BACAA

MEMORI KEKAL SELAMANYA

Ingat saat indah majlis hari jadi kan?..Suami rasa keindahan berkeluarga, Isteri rasa leb2 gitu dan dihargai, anak merasakan mereka ada parent yang paling ohsemm. Setahun sekali je pun..tapi yang pasti memori KEKAL ABADI

 

SILATURRAHIM

Bukan saja dapat eratkan silaturrahim sesama keluarga..tapi dapat mengeratkan silaturrahim dengan sanak saudara, jiran tetangga dan kenalan. Pak Maon depan rumah pun tak tahu rupanya sedare rapat…hehehe

 

BEST FRIENDS FOREVER

Khusus untuk yang bujang ni..hehe..bila buat parti majlis hari jadi memang saat yang paling best bila BFF datang dan celebrate sama-sama. Tambah lagi kalau ‘ehem’ dating jugak. Sweet je..semut pun hurung majlis tawww..haha..

 

MURAH

ayat paling best dengar..macam-macam cara boleh buat nak bagi murah kos..celebrate bersama sekaligus..jimat katanya..yang dewasa takpe je together gether..yang anak-anak ni..janji ada belon, kek dan geng2 sekolah..meriah la jawapannya..

 

BELON DAN HADIAH

haaa..ni memang penyeri majlis..tanpa belon dan hadiah tak lengkap majlis pun..serius..cuba buat kek je..pastu nyanyi lagu birthday…mood kelaut jugak tu..tambah your kids…hahaha…kan dah cakap..sekali setahun..bila lagi nak meriah majlis hari jadi..

 

 

di #sweetballoonsgift ada pakej yang palinnnnnggggggg bajet utk meriahkan majlis hari jadi…RM29 je tau..kenapa??..tak percaya aarr??..serius ni…RM29 pun adaaaa wehhh

http://www.wasap.my/60182740152 (Perak)
http://www.wasap.my/601118595211 (Johor)

tak percaya jugak??..hehe…meh kedai kami

(Waze/Google Maps : Sweet Balloons & Gift)

ABANG BELON
Co-Founder Sweet Balloons & Gift
https://www.facebook.com/sweetballoonsgift

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s